Shëndetësi

Lëngu nga lakra ndihmon personat me diabet

Në këtë mënyrë, do të merrni më shumë antioksidantë dhe vetitë antihiperglikemiskite janë më të forta, i rigjenerojnë qelizat e dëmtuara të pankreasit dhe vijnë në shprehje proteinat, vitaminat C, B1, B2, B6, kaliumi dhe magnezi, transmeton Femina.al. Sipas rezultateve të një hulumtimi të bërë në vitin 2012 është konstatuar […]

Shpërndaje

Ja pse kanabisi është i dëmshëm për njeriun!

Ndërsa truri jonë zhvillohet, ne formojmë zona neurale që shërbejnë për memorien afat-shkurtër. Ky proces nxjerr jashtë projeksionet e panevojshme, duke lënë vetëm lidhjet sistematike të sakta në këtë zonë të trurit. Këto zona na lejojnë ne të marrim informacionin e fundit si për shembull se ku kemi lënë çelësat […]

Shpërndaje

Vazelina i shndërron jetën 13-vjeçares

Ajo lindi me një gjendjeshëndetësore e cila ia trashte lëkurën dhe mungesa e një trajtimi mjekësor bëri që ajo shumë shpejt të bllokohej plotësisht. Për shkak të gjendjes së keqe ekonomike, prindërit e saj e kishin të pamundur t’i vinin në ndihmë vajzës së tyre. Kur ndihmësmjekët e gjetën Naginën në […]

Shpërndaje