Pa Rrotlla

Kukësi Burra, RAMA …RA

(A do male me dëborë, trima të fortë e malësorë. Fort bujarë e burrërorë, shko në Kukës i ke në dorë. Noli) Kuksianët rikthejnë me forcë lidhjen natyrale Kosovë – Shqipëri Ngjarje të tilla si ajo e Kukësit sot, normalisht që ngjallin emocione dhe debate të forta, kundërshtuese me njëra […]

Shpërndaje

Milaim Zeka:Diaspora zemra e Kosovës

Kandidati i kualicionit PDK-AAK-NISMA Zotri. Milaim Zeka ne nje prononcim per media është shprehur për rolin e madh dhe të padiskutushëm te diasporës në Kosovë.Diaspora sipas zotit Zeka luan një rol të madh dhë të pazëndësushem në zhvillim ekonomik dhe mbijetesën e shtetit të Kosovës.Ai është shprehur se mërgimtarëvë nuk […]

Shpërndaje