Opinione

Letër myslimanëve të Facebook-ut

Miqve të mi myslimanë të Facebook-ut kam një pyetje për t’ua bërë: Çfarë mendoni të bëni me Kosovën? Nëse pandehni se Kosovën e keni bërë tashmë shtet islamik, mos e harroni kundërshtimin tonë (tash për tash të heshtur), sot dhe për tërë jetën. 1. Tashmë që mbaroi muaji i Ramazanit […]

Shpërndaje

Ema Andrea: Sot ishte natë qenësh dhe engjëjsh

Sot ishte nate qensh dhe engjejsh…..Nuk e dija qe keta te fundit kane sy,kater kembe dhe mirenjohje per cdo perkedhelje!! Me te paret me eshte mesuar veshi ,edhe pse ma ndezin gjakun ballkanik ….por ne fund zgjodha engjejt me kater kembe dhe me erdhi keq qe jetojne ne te njejten […]

Shpërndaje

Lum Mixha (Ali Podrimjes)

Mixha ishte ikona e kryeqytetit, ikona e Kosovës. “UÇK është betu me vargjet e mia, moree”, krenohej mixha. Vetë kish qef me e thirrë mixhë. Nuk e di pse. Mua më thërriste brucosh, meqë kur ishim njohur isha mjaft i ri. Për herë të parë e takova më 1995. Erdhi […]

Shpërndaje