Lifestyle

Hitleri bënte seks me gruan pa u prekur me dorë

Ai po ashtu thotë që Hitleri ishte aseksual dhe mund të këtë pasur një lidhje të njëjtë seksuale edhe me gjysmë mbesën e tij, Angela ‘Geli’ Raubal. Amis i ka thënë vizitorëve që ai e imagjinon liderin e Partisë Naziste “që ai i ka forcuar të mbathurat e tij me […]

Shpërndaje