Lifestyle

Bimët që dëmtojnë kopshtin tuaj

Këto bimë mund të duken të bukura, por nëse ato papritur mbijnë në kopshtin tuaj ose ju vetë i keni mbjellë duhet t’i shkulni me rrënjë. Shtatë bimët e mëposhtme  mund të dëmtojnë kopshtin tuaj dhe lulet e tjera. Trëndafili i Sharonit Bimët kacavjerrëse (Ivy) Forget Me Nots Pachysandra Hibiscus […]

Shpërndaje

Sa kushton parfumi më i shtrenjtë në botë?

Aromat natyrore dhe parfumet kan qen dhe do të jenë rreth e rrotull që nga kohrat e lashta, duke sjellë erë të këndëshme dhe ndjellësë të hapsirave të gjalla ne flokë dhe lëkurë. /trasmeton parrotlla Nuk eshtë vetëm sot por që nga viti 1800. 10. Annick Goutal Eau d’Hadrien – $441.18 […]

Shpërndaje

20 fakte të pabesueshme për trupin e njeriut

Shkencëtarët kanë pranuar se trupi i njeriut nuk mundet të deshifrohet plotësisht për shkak të kompleksitetit të tij.  Procese të panumërta ndodhin brenda trupit të njeriut pa u kuptuar dhe ndjerë duke e bërë këtë të fundit një strukturë të pabesueshme. Për më shumë prova , më poshtë janë renditur 20 fakte që mbështesin këtë ide. […]

Shpërndaje