Lifestyle

Çifti më i veçantë në botë: Burri është 8 muajsh shtatzënë

Danna Sultana, e cila ka lindur mashkull dhe identifikohet femër, është në pritje të një fëmije me Esteban Landrau, i cili ka lindur femër, por e identifikon veten mashkull. Modelja transgjinore nga Kolumbia publikoi në Instagram disa foto ku shfaqej duke i puthur barkun bashkëshortit shtatzënë dhe shkroi: “Dashuria është […]

Shpërndaje

A do të jenë biçikletat elektrike e ardhmja e transportit publik?

Biçikleta elektrike mund të zvogëlojë trafikun dhe t’u ofrojë punëtorëve një mënyrë për t’u rikthyer në vendin e punës gjatë coronavirusit, sipas një studimi të ri Nëse e-biçikletat hiqen në të njëjtën mënyrë në Mbretërinë e Bashkuar, si në shumë qytete evropiane, kjo do të zvogëlojë mbipopullimin, do të përmirësojë […]

Shpërndaje

Dhuratat më të mira për shoqen e ngushtë (FOTO)

Fakt: Shoqja juaj më e mirë është e shkëlqyeshme. Aq e shkëlqyeshme, saqë nuk mund t’i marrësh një dhuratë të vjetër. Një dhuratë që ajo do ta përdorë gjatë gjithë kohës, ose thjesht shikon dhe qan, sepse është kaq sentimentale, ose shiko dhe qesh sepse është kaq histerike. Disa ide […]

Shpërndaje

Kujdes mos e teproni, ushtrimet e tepërta ulin imunitetin e trupit përballë Covid-19

Pas shpërthimit të Pandemisë së virusit Covid-19 dhe izolimit në shtëpi, shumë instruktorë kanë sugjeruar që për të mbajtur trupin në formë, të bëjmë aktivitet fizik brenda në shtëpi Duke pasur më shumë kohë, njerëzit po abuzojnë duke bërë akoma më shumë stërvitje, por niveli i moderuar i stërvitjes e […]

Shpërndaje

Salloni “Nails Linda-Valira”, sensacion i estetikës

Estetika luan një rol të rëndësishëm në jetën e gruas, dhe sot kur mosha nuk e përcakton dëshirën për t’i vizituar qendrat estetike, ata që e pëlqejnë artin estetik lehtë mund t’i realizojnë projeksionet e tyre. Këto motive posedon edhe qendra estetike “Nails Linda-Valira”, e cila është nën menaxhimin e […]

Shpërndaje