Lifestyle

Salloni “Nails Linda-Valira”, sensacion i estetikës

Estetika luan një rol të rëndësishëm në jetën e gruas, dhe sot kur mosha nuk e përcakton dëshirën për t’i vizituar qendrat estetike, ata që e pëlqejnë artin estetik lehtë mund t’i realizojnë projeksionet e tyre. Këto motive posedon edhe qendra estetike “Nails Linda-Valira”, e cila është nën menaxhimin e […]

Shpërndaje

Ushqimet që duhet të shmangni në kohë virusesh

Ushqimet që forcojnë imunitetin edhe para se koronavirusi të bëhej kryefjalë e aktualitetit kishin qenë këshillat e shumta për një shëndet sa më të mirë. Sipas Anthony William, mjek popullor amerikan, në një periudhë si kjo që po kalojmë vëmendja duhet të përqendrohet njëkohësisht tek ushqimet që duhet të evitojmë, […]

Shpërndaje

Kjo është mosha kur femrat tradhtojnë

Edhe pse në botë vetëm meshkujt njihet që tradhtojnë, ky fenomen prek edhe femrat, e sidomos ato femra që ndihen të injoruara nga partneri. Sipas statistikave të fundit, 20% e burrave dhe 13% e grave kanë raportuar se kanë pasur marrëdhënie me dikë tjetër përveç bashkëshortit të tyre, ndërsa janë […]

Shpërndaje

Përse motra e burrit është tri herë më e keqe se vjehrra: Nga lufta me të, vështirë dilet si fitimtar!

Kur femrat martohen, shpesh mendojnë a do të përshtaten dhe si do të përshtaten me vjehrrën. Kjo mbase edhe nuk është për t’u habitur, duke i pasur parasysh paragjykimet e shumta, por edhe dëshmitë për marrëdhënien e keqe të nuses dhe vjehrrës, mirëpo një figurë shumë e rëndësishme nga familja […]

Shpërndaje