Lifestyle

Fetahu: Edhe arti flet me ngjyrat kuq e zi

Për t’u përshtatur me simbolikën kombëtare të flamurit kuq e zi, artistja Argenita Fetahu ka vendosur që artin e pikturës ta aplikojë në fytyrën dhe duart e njeriut, ku ngjyrat dominante të flamurit ka arritur t’i shkrijë në një art më të rrallë. Artistja piktore ka hedhur ngjyrat e saj […]

Shpërndaje

Fetahu: Edhe arti flet me ngjyrat kuq e zi

Për t’u përshtatur me simbolikën kombëtare të flamurit kuq e zi, artistja Argenita Fetahu ka vendosur që artin e pikturës ta aplikojë në fytyrën dhe duart e njeriut, ku ngjyrat dominante të flamurit ka arritur t’i shkrijë në një art më të rrallë. Artistja piktore ka hedhur ngjyrat e saj […]

Shpërndaje

Ata që ecin shpejt duhet ta dinë këtë

Ne ecim shumë më shpejt krahasuar me brezin e prindërve apo gjyshërve tanë. Edhe pse ngjan një lajm fantastik për shëndetin dhe fizikun, ka diçka që çalon tek e ecura shpejt! Studime të kryera së fundmi, pasi analizuan rreth 32 vende bazuar në shpejtësinë e ecjes së tyre, arritën në […]

Shpërndaje

Pamje të Policisë së Kosovës duke kontrolluar hyrjet për në Prishtinë

Ministria e Shëndetësisë ndalon hyrjen dhe daljen nga kryeqyteti, policia bën patrullime në të gjitha pjesët. Nuk u lejuan të kalojnë. Shumë prej udhëtarëve në dalje të Prishtinës duke shkuar për Fushë Kosovë u detyruran të ktheheshin sërish nga erdhën. Kështu Policia e Kosovës po zbaton vendimin e Ministrisë për […]

Shpërndaje

5 gabimet që na pengojnë të humbim peshë

Humbja e peshës nuk është një detyrë e lehtë. Duhet shumë përkushtim dhe vullnet i fortë. Ndërsa ushtrimet dhe dietat janë mënyra më e mirë për të humbur peshë, ndonjëherë ka gjëra që mund të pengojnë humbjen e peshës tuaj. Disa zakone të mëngjesit mund të ndërhyjnë në humbjen e […]

Shpërndaje

8 gjërat që ndodhin nëse ndaloni së vendosuri grim

Ne jemi kaq të përfshirë në garën për përsosmëri saqë pikturojmë mbi unikalitetin tonë me një shtresë të trashë fshehëse. Siç rezulton, makijazhi kontrollon trurin tonë ashtu si një kukull, dhe ka përfitime të caktuara, madje edhe për shëndetin tonë mendor, nëse ndalojmë së përdoruri atë. Ne vendosëm të shikojmë […]

Shpërndaje