Lajme

FSK përuron Qendrën e Trajnimit për Kërkim Shpëtim

Në një njoftim për media, bëhet e ditur se aktiviteti do të fillojë në orën 11:00, në kazermën “Evropianët e rinj”, Pomozatin, në Fushë Kosovë. Në ceremoni do të jenë të pranishëm drejtuesit më të lartë të Ministrisë dhe FSK-së, personalitete të larta shtetërore, përfaqësues diplomatik, atashe ushtarak  dhe të […]

Shpërndaje

Hapet Zyra e Punësimit në Rahovec

Në një njoftim për media, bëhet e ditur se përurimi do të bëhet nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi. Ky aktivitet do të fillojë në orën 12:00, në rrugën “Gëzim Avdullahu – Bugari”, përballë Qendrës së Mjekësisë Familjare.

Shpërndaje

Sot shënohet Dita e Komunitetit Boshnjak

Lidhur me këtë, Zyra për Çështje të Komuniteteve mban konferencën ceremoniale për festimin e Ditës së Komunitetit Boshnjak. Kjo konferencë do të mbahet në ndërtesën e Qeverisë, duke filluar nga ora 09:00. Po ashtu, organizime me rastin e kësaj dite do të ketë edhe në Komunën e Prizrenit duke filluar […]

Shpërndaje