Lajme

FARC kërkon falje për viktimat e konfliktit

Lideri i rebelëve, Timoleon Jimenez i kërkoi falje të gjithë viktimave të konfliktit, teksa është përshëndetur nga duartrokitje e brohoritje. Të gjithë personat e mbledhur në ceremoninë në Kartagjenë, aty ku u firmos marrëveshja, kishin veshur rroba të bardha për të simbolizuar paqen. Konflikti i ashpër në Kolumbi ka shkaktuar […]

Shpërndaje

Gjenerallejtënant Rrahman Rama vizitoi kontigjentin FSK-së në stërvitjen e përbashkët “Joint Effort-16”

Mbi 1500 trupa ushtarake po marrin pjesë në stërvitjen e përbashkët “Joint Effort-16” organizuar nga Ministria e Mbrojtjes dhe Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë dhe njësite ushtarake të Forcave të Armatosura të SHBA-ve, Britanisë së Madhe, Italisë, FSK-së dhe Malit të Zi. Stërvitja e cila ka filluar nga […]

Shpërndaje