Lajme

BE: Emërimi i noterëve të bëhet nga Qeveria e re

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, ka kërkuar që emërimi i noterëve të rinj të bëhet nga Qeveria e re. Zyra e Bashkimit Evropian në Prishtinë ka lëshuar një deklaratë për media, ku ka theksuar se procesi i përzgjedhjes dhe emërimit të rregullt the të ligjshëm të noterëve është thelbësor […]

Shpërndaje

A do të ndryshojë ora edhe këtë herë?

Akrepat do të kthehen përsëri për një orë prapa. Gjithmonë në natën ndërmjet të shtunës dhe të dielës fillon periudha e ndryshimit të orës, duke lëvizur akrepat para ose prapa për një orë. Siç ka ndodhur çdo vit, në fundjavën e fundit të tetorit do të përfundojë ora verore, akrepat […]

Shpërndaje

Votat e diasporës sot transferohen në QNR

Mbi 15 mijë e 500 zarfe ku gjenden votat e diasporës sot do të zhvendosen nga Ministria e Infrastrukturës për në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve. Pas ngjarjes së ditës së djeshme ku u helmuan zyrtarë të KQZ-së, ky institucion në një mbledhje me dyer të mbyllura mori vendim që […]

Shpërndaje