Kuriozitete

Misteri i Ditës së Rrenave

Megjithëse 1 Prilli ose siç të gjithë e njihni – Dita e Rrenave, është festuar për disa shekuj me kultura të ndryshme, origjina e saj mbetet një mister. Disa historianë thonë se ‘dita e gënjeshtrave’ daton që nga 1582, kur Franca kaloi nga kalendari Julian në kalendarin Gregorian, siç kërkohej […]

Shpërndaje

Studentja që fle 22 orë në ditë

21 vjeçarja Rhoda Rodriguez-Diaz nganjëherë fle 22 orë në ditë, nganjëherë kalon ditë e madje javë e shtrirë në shtrat duke mos mundur që të zgjohet për më shumë se një orë ose dy. Ajo është studente dhe për këtë arsye nga shumë vetë merr kritika se është dembele, mirëpo […]

Shpërndaje

Këto gjëra mos i bëni asnjëherë me sytë tuaj

Sytë janë pjesa që më së shumti duhet kushtuar rëndësi. Shpesh bëhen gabime në përditshmëri që i dëmtojnë sytë dhe parandalimi i tyre është i domosdoshëm. Shmanguni nga këto shprehi të pashëndetshme që përfshijnë trendin për të bërë tato në qepallën e syrit, lente kontakti dekorative dhe të flesh me […]

Shpërndaje