Ekskluzive & Hulumtime

A do të vazhdojnë të jenë të emëruarit politikë të paprekshëm nga Qeveria aktuale?

Të emëruarit politikë në borde dhe ndërmarrje të ndryshme vazhdimisht kanë qenë njerëz të afërt me partitë në pushtet, raporton PaRrotlla.net Njëri nga ta është edhe anëtari i ndërmarrjes se ‘Ibër Lepencit’, Januz Kabashi. Për këtë të fundit raportohet se nuk po i raporton bordit të ndërmarrjes dhe nuk po […]

Shpërndaje

Emisioni “Betimi për drejtësi” për “Dosjen e manipuluar të kryeprokurorit” (Video)

Emisioni “Betimi për Drejtësi” tregon për “Dosjen e manipuluar të Kryeprokurorit të Shtetit”. Në këtë emision, është transmetuar një hulumtim i thellë, i cili dëshmon se gjithçka rreth dosjes së Kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi është e manipuluar. Manipulimi i dosjes së Kryeprokurorit Lumezi, dëshmohet në tri dokumentet kyçe që […]

Shpërndaje

Pse ish-kryeministri Bujar Bukoshi nuk përkrahte ish-presidentin Rugova? (VIDEO)

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) në Zvicër, Shefqet Dibrani në emisionin “Pa Rrotlla” ka folur për Qeverinë Bukoshi, i cili ka nxjerrë disa informacione të reja në lidhje me relacionet mes ish-kryeministrit Bukoshi dhe strukturave të LDK-së atë kohë, veçanërisht për marrëdhëniet mes Bukoshit dhe Rugovës. Dibrani ka […]

Shpërndaje

Pushohen nga puna drejtoresha dhe zv. drejtori i shkollës, Vetëvendosja punëson anëtarët e vet

Rasti i fundit që do të bëhet i ditur në emisionin “Pa Rrotlla”, i cili transmetohet çdo të martë në RTK, duke filluar nga ora 22:00, do të nxjerrë në pah, një padrejtësi të bërë ndaj dy akademikëve të arsimit. Kumrije Sahitaj, drejtoreshë e shkollës fillore “Faik Konica”, bashkë me […]

Shpërndaje

Emrat e anëtarëve dhe bashkëpunëtorëve të zbulimeve të fshehta Jugosllave, e njohur si KOS (Pjesa II)

 Sipas kësaj liste të siguruar, në fillim do të bëjmë publike disa nga emrat të cilët ishin në shërbime të ndryshme publike:   10. Edo Alija-Rekrutuar duke vuajtur dënimin në Goli Otok, i cili është angazhuar përmes grupit të IB Delet të Mostarit në të cilin edhe vetë më heret […]

Shpërndaje

Emrat e anëtarëve dhe bashkëpunëtorëve të zbulimeve të fshehta Jugosllave, e njohur si KOS!

Sipas kësaj liste të siguruar, në fillim do të bëjmë publike disa nga emrat të cilët ishin në shërbime të ndryshme publike: 1.Maja- ( Bashkëpunëtore e KOS-it, nga Vinkovaci hartuese e planeve të fshehta të sigurimit e cila aktualisht jeton në Spit të Kroacisë) 2.R-1 -Agjent lokal në rafinerinë e […]

Shpërndaje