Diaspora

Është vajzë nga Polaci i Drenicës, por tani këshillon Ministrin e një shteti të fortë evropian

Shqiptarët janë të suksesshëm në vendet ku jetojnë, derisa tashmë janë integruar mjaft mirë atje, duke marrë edhe poste politike. Njëra ndër to është edhe Blerta Hoti, e cila po bën karrierë politike në Suedi. Në një intervistë për “albse.tv”, ajo flet për karrierën në Suedi, emigrimin, diasporën shqiptare dhe […]

Shpërndaje