Diaspora

Sot arrijnë pakot e para me votat e mërgatës

Zyra për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve ka njoftuar se do të pranojnë sot pakot e para të supozuara me fletëvotime. Këto pako janë nga DHL dhe pritet të arrijnë në Kosovë në orën 15:00. “Këto pako të përcjellura nga Policia e Kosovës, pastaj […]

Shpërndaje

Diaspora e Kosovës e pakënaqur me votimin përmes postës

Kanë ngelur edhe pak ditë para zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë, proces ky që ka ngjallur interesim të madh të diasporës. Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve konstatoi se nga 130 mijë e e 168 aplikime janë verifikuar 102 mijë e 100 qytetar, një rritje prej 225 për qind krahasuar me aplikimet […]

Shpërndaje

Ambasada e Kosovës në Paris ka një njoftim të rëndësishëm për qytetarët

Ambasada e Kosovës në Paris ka publikuar një njoftim të rëndësishëm për qytetarët, lidhur me mbylljen e kufijve dhe ndalimit të hyrje-daljeve në Francë, nga vendet që gjenden jashtë BE’së, shkruaAmbasada e Kosovës në Paris ka publikuar një njoftim të rëndësishëm për qytetarët, lidhur me mbylljen e kufijve dhe ndalimit […]

Shpërndaje

KQZ’ja verifikon aplikimet nga diaspora, thonë se procesi deri tani ka shkuar mirë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), sot ka funksionalizuar Qendrën e Thirrjeve, ku janë të hapura 25 linja telefonike që do të bëjnë verifikimin e votuesve nga jashtë Kosovës. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka thënë në Info Magazine në Klan Kosova, se procesi deri tani ka shkuar shumë mirë. “Deri […]

Shpërndaje

Rregullat e karantinës në Zvicër

Njerëzve nga disa vende me rrezik të lartë që hyjnë në Zvicër do t’u kërkohet karantinë. Kushdo që kërkohet të bëjë karantinë duhet ta bëjë këtë për një periudhë dhjetë ditore. Qeveria Zvicerane ju rekomandon që të mbani 1,5 metra distancë nga njerëzit, të vishni një maskë dhe të shmangni […]

Shpërndaje