Burgeri The Zinger, produkti më i ri me formulë sekrete vetëm në KFC

Burgeri “Zinger” i KFC- së është burgeri i vetëm në histori i cili si pjesë e fushatës promovuese të lansimit të tij vizitoi hapësirën jashtë planetit tonë dhe u kthye prapë në tokë. Ky burger është produkti më i fundit nga franshiza KFC dhe për dallim nga produktet tjera është i përgatitur në një formë unike ku mishi i pulës marinohet në melmesa të djegësta me formulë sekrete.

Zinger tani është prezent edhe në Kosovë, në 5 restorantet e KFC-Kosova të shtrira në territorin tonë.

Nëse e keni humbur shfaqjen drejtpërdrejt kur “Zinger Burger” u lansua nga gjithësia, mos u bëni merak sepse atë mund ta gjeni në KFC- Kosova çdo ditë.

 

#kfckosova #gishtatmilepi #zinger Për ty që kallesh për diçka të djegëst.

 

Shpërndaje

Comments are closed.