Britania e Madhe zë vendin e tretë në botë për nga numri i lartë i viktimave nga COVID-19

Përveç SHBA-së dhe Brazilit, Britania e Madhe radhitet e treta për nga numri i viktimave të shënuara nga COVID-19.

Britania e Madhe radhitet e treta në botë për nga numri i lartë i viktimave, me gati 45,000 vdekje shkruan CNN.

Për nga statistikat e përditshme, popullsia e vendeve më të goditura nga COVID-19 nuk janë përgjegjës ndaj masave mbrojtëse.

Aktualisht, në tre vendet e lartpërmendura nuk mbahet maska.

Siç konfirmon OBSH-ja, ka dëshmi të reja se COVID-19 mund të transmetohet përmes ajrit.

Shkencëtarët britanikë po u bëjnë thirrje qytetarëve që të vendosin maska, pasi dy raportet e reja theksojnë efektivitetin e përdorimit të maskave.

Shpërndaje

Comments are closed.