Berisha: Albini dhe Vjosa sot na dëshmuan se Veriu është i pushtuar

Shkruan: Kimete Berisha

Albini dhe Vjosa dëshmuan se Veriu është i pushtuar!

Dhe se qeveria e Kosovës ka tradhtuar (se ka thënë që Veriu është i lirë)!

Çka ka të përbashkët shqiptari që e provokoi tubimin e Albinit dhe Vjosës në Mitrovicë, me paramilitarët serbë të Veriut?

E ka të përbashkët urrejtjen e ‘porositur’ nga mafia politike, kundër Albinit dhe Vjosës, kundër ndryshimit.
Ju ka ardhur fundi dhe duan fund për të gjithë.

Kur lind dielli e sheh edhe lopa, duhet ta shohim rrezikun pa u parë me sy të lirë!

Rrezik. Duhet të jeni shumë të vëmendshëm, të urtë dhe t’i hapni sytë mirë, sepse derisa ta marrin vesh që e ke babën hoxhë…të zë taksirati.

Ju thash pardje, dikush po mundohet ta ndez para zgjedhjeve ‘Veriun dhe Jugun’.

Këta, mafia politike dhe TV portalet e caktuara të Kosovës dhe Shqipërisë, (që merren ekskluzivisht me shpëlamjen e pareve të krimit) po mundohen ta ndezin një ‘luftë qytetare’, veç një luftë të vogël, sa për ta ndryshuar fatin e Kosovës.

E kanë zanat, i porosisin të sëmurit psikik, të dehurit me raki, të droguarit dhe personat me dosje për t’i ngacmuar dhe rrahur kundërshtarët.
Me shpresë se rrahja e nxjerr rrahjen derisa të na mbulojë gjaku.

Endritit thuaji se në Veri të Mitrovicës pas luftës janë vrarë dhe jemi dëbuar mijëra shqiptarë (ndër sy të UNMIK-ut),
janë vrarë edhe policë shqiptarë,
dhe veç babain i tij për hasret, si shpërblim që ka dashur ta ndajë Kosovën përgjysmë me Vuqiçin, paramilitarët dhe kriminelët serbë e kanë lejuar të lodrojë nëpër Ujman.

P.S. Albini Kurti, Vjosa Osmani, Agim Bahtiri dhe të gjithë ata që s’janë me mafinë politke sot janë në rrezik.

Alltijat ditë’m drekë po i përdorin nëpër tubime elektorale.
Alltija po kërcet, zemër.

Aleksandër Lumez a je ksajde, se Aleksandër Vuqiçi t’ka vaksinu!

(Për ironi, personi që desh e dhezi ‘luftën’ shqiptaro-shqiptare në Mitrovicë e kish emrin Berat)./parrotlla.net/

Shpërndaje