Bekim Jashari kërkon të ndryshohet Kushtetuta për t’ua hequr serbëve votimin e dyfishtë

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, thotë se në asnjë mënyrë dhe për asnjë çmim nuk duhet dhe nuk mund të ndryshohet Kushtetuta e Republikës së Kosovës, në emër të arritjes së marrëveshjes përfundimtare me Serbinë.

Jashari thotë se ajo që duhet të ndryshojë kushtetutën është Serbia, e cila përveç kësaj duhet dhënë përgjegjësi për të pagjeturit, viktimat e luftës, gjenocidin mbi popullatën e pafajshme dhe dëmet materiale të shkaktuara në luftën e fundit në Kosovë.

Postimi i tij i plotë:

Në asnjë mënyrë dhe për asnjë çmim nuk duhet dhe nuk mund të ndryshohet Kushtetuta e Republikës së Kosovës, në emër të…

Posted by Bekim Hamëz Jashari on Sunday, October 18, 2020

Shpërndaje

Comments are closed.