Atmosfera madhështore nga “Estrada kosovare” në dasmën e mbrëmshme (VIDEO)

Grupi Estrada kosovare, i cili menaxhohet nga Elton Mehaj dhe që bën rezervimin e këngëtarëve për pjesëmarrje në dasma dhe ahengje si dhe dekorimin e ambientit për dasma, mbrëmë ishte pjesëmarrës në një dasmë në të cilën ky grup kishte bërë një atmosferë të vecantë, shkruan Parrotlla.net.

Në videon e mëposhtme mund të vërehet ngazëllimi dhe lumturia në një atmosferë të krijuar vetëm nga këngëtarët e rezervuar nga Estrada kosovare. Në bazë të videos mund ta kuptoni se ky grup nuk i zhgënjen asnjëherë klientët të cilët ia besojnë organizimin e dasmës Estradës kosovare.

Nëse doni që dasma juaj të ketë një atmosferë të tillë mahnitëse, për rezervime kontaktoni në numrat e telefonit:
044 -281-845

045 -281- 845

049 -281 -845. /Parrotlla.net/

Elona Leka Lendrit Krasniqi Estrada Kosovare

Posted by Elton Mehaj on Sunday, July 23, 2017

Lendrit Krasniqi Estrada Kosovare Beessii Klarinet Ermal Reshiti Labinot Rrusta

Posted by Elton Mehaj on Sunday, July 23, 2017

Shpërndaje

One Comment

  1. Pingback: viagra walmart