ART MOTION tani edhe ne Pejë

Kompania Artmotion nga sot ka perfunduar shtrirjen e rrjetit në Pejë dhe tashmë është në treg për të gjithë klientet e rinjë me ofertë atraktive, paguaj nje muaj prej 15 euro dhe merr dy tjerë falas. Mbi 120 kanale dhe shpejtësi deri në 20Mbs/sek,pa depozit dhe instalimi falas .

Nr. Kontaktues: 038 60 60 50 /  045 55 00 22 

Email: shitja@artmotion.net / info@artmotion.net

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.