Ambasada amerikane falënderon Forcat Ajrore për shërbimin në Kosovë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovë ka falënderuar Frocat Ajrore amerikane për shërbimin në Kosovë.

Këtë urim ambasada e ka bërë me rastin e 72 vjetorit të themelimit të këtij njësiti.

“Ne i përshëndesim anëtarët e Forcave Ajrore të Shteteve të Bashkuara që shërbejnë këtu në Kosovë dhe gjetkë. U dëshirojmë Forcave Ajrore një ditëlindje të lumtur”.

Air Force Birthday_AFTVPentagon

WINGMEN. LEADERS. WARRIORS. Frontiers in Blue…#ThisIs72! #HBDUSAF

Posted by United States Air Force on Wednesday, September 18, 2019

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.