Aktivitetet dhe puna e palodhshme e “Estradës Kosovare” dhe e menaxherit Elton Mehaj (VIDEO)

Kompania Estrada Kosovare, e cila merret me organizimin e dasmës deri në detaje, këtë sezonë e ka përmbyllur me angazhim të madh, shkruan Parrotlla.net.

Me punën e tij të palodhshme, menaxheri Elton Mehaj ka bërë që të gjithë klientët e Estradës Kosovare të ndahen të kënaqur me organizimin e dasmës nga kjo kompani. Atmosfera e krijuar në aheng  nga Estrada Kosovare është e paharrueshme. Në videon më poshtë mund ta shihni angazhimin e palodhshëm të menaxherit Elton Mehaj, i cili përkujdeset në imtësi që çdo gjë të shkojë për mrekulli.

Shpërndaje

One Comment

  1. Pingback: viagra from india