Ahmeti flet për planet rreth zvogëlimit të tollovisë dhe ndotjes në kryeqytet

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar se prej janarit 2020, parkingu publik do të jetë i kufizuar 2 orë për ata që nuk janë banorë të lagjeve dhe parkimi në qendër do të jetë më i shtrenjtë.

Ahmeti ka njoftuar se do të fillojmë ndërtimin e pesë Park and Ride parkingjeve në hyrje të qytetit.

Ndërsa, ka shtuar se do të investojnë edhe më tutje në Transport Publik.

Sipas tij, në javët dhe muajt në vijim do ta shqyrtojmë seriozisht Congestion Charge në pjesët e ngarkuara të qytetit.

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.