72 orë zbritje në Comodita Home

72 orë Flash Sale në Comodita Home.

Blej dyshek Comodita me 50% ZBRITJE dhe merr produkte të dhomës së gjumit për vetëm 1 EURO!

Përfito nga ZBRITJA deri në 70% në të gjitha kategoritë e produkteve.

Nxito dhe kape momentin. Sasia është e limituar. Oferta vlen nga data 23 Maj, 12:00h deri më 26 Maj, 12:00h.

Vizito dyqanet e Comodita ose telefono pa pagesë në numrin 080025000.

 

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.