Veshjet unike të dasmave në botë – mes tyre edhe një nga Kosova

Një fustan i bardhë, një vello dhe një buqetë janë aksesorët e një martese pothuajse kudo në botë.

Përkundër kësaj, ka disa çifte që zgjedhin një pamje më tradicionale për dasmën e tyre.

Më poshtë janë disa veshje unike dhe tradicionale të dasmave nga pjesë të ndryshme të botës, në mesin e tyre është edhe një fotografi e një nuseje nga rajoni i Gorës së komunës së Dragashit.

20+ Bridal Looks From Around the World That Can Flip Your Perception of Wedding Attire on Its Head

20+ Bridal Looks From Around the World That Can Flip Your Perception of Wedding Attire on Its Head

 

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*