10 truke të thjeshta që këmbët të duken më të gjata

Zakonisht, përpjekja në këto raste është të gjesh rrobat që ekuilibrojnë veshjet e sipërme me ato të poshtme. Xhinse me bel të lartë janë ato që të tregojnë këmbë më të gjata, ndërkohë që ato me shtrat të shkurtër, trup më të ngjeshur dhe më të vogël. Mashtrimi në këto raste është, mbi të gjitha, te përmasa e veshjeve.

Bluzë e prerë dhe fund i gjerë 

Jo gjithmonë fundet e ngushta janë sekreti. Mund të krijosh iluzionin e këmbëve më të gjata edhe me funde të gjatë e të gjerë. Dhe këto nuk janë të vetmet sekrete. Më poshtë janë disa kombinime se si të tregosh bust më të shkurtër dhe këmbë më të gjata.

Një bluzë apo këmishë që nuk rri sipas trupit

Provo taka të holla

Luaj me iluzione

Pantallona të gjera dhe bluzë e shkurtër

Përdor më shumë të zezën

Pantallona të shkurtra 

Cizme të shkurtra

Xhup të shkurtër hipi

Shpërndaje