​Seanca nis me propozim për një rezolute lidhur me gjenocidin e Serbisë në Kosovë

Vazhdimi i seancës ka nisur me propozimin e shefit të grupit parlamentar të Nismës SocialDemokrate, Bilall Sherifi që të formohet një komision ad-hok për të hartuar një rezolutë lidhur me gjenocidin e Serbisë në Kosovë.

Ai tha se është koha që të krijohet një komision at-hot nga Kuvendi i Kosovës dhe të gjitha deklarimet publike të partive politike t’i bashkojnë në një rezolutë, lidhur me gjenocidin e Serbisë në Kosovë./PARROTLLA.NET/

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*