Diellza Kolgeci zhvishet në -23 gradë dhe shtrihet në borë! (FOTO/VIDEO)

Diellza Kolgeci zhvishet në -23 gradë dhe shtrihet në borë! (FOTO/VIDEO)
09.01.2017 | 17:35
Temperaturat gjatë këtyre ditëve kanë rënë shumë, gjë që nuk ka qenë e pritshme për shumë qytetarë.

Por, Diellza Kolgeci duket se nuk e ndien fare këtë acar, madje ajo këtë gjë e bën çdo vit gjatë stinës së dimrit.

Ajo momentalisht ndodhet në Bansko me shoqen e saj Afërdita Paqaradën, me ç’rast ka pozuar me bikini, duke ua bërë njerëzve me dije që mos të ankohen meqë është muaji janar, e jo korrik.

Këto fotografi ajo i ka publikuar në llogarinë e saj Snapchat, ku vërtetë ka treguar se është shumë rezistuese ndaj të ftohtit.

Diellza Kolgeci ne bikini Diellza Kolgeci me bikini ne bore

List of videos