Rreth nesh

Rreth nesh
31.08.2016 | 14:41
Merr i pari lajmin e fundit!

Parrotlla.net është gazetë online, me qëllim të vetëm informimin faktik ndaj audiencës.  Duke u bazuar në shikueshmërinë e madhe të emisionit televiziv “Pa Rrotlla” të drejtuar nga Milaim Zeka që transmetohet çdo të marte nga ora 22:10 në Radio Televizionin Publik të Kosovës (RTK) dhe poashtu kaosin mediatik e informacionet e mjegulluara që i servohen audiencës, kemi vënë në funksion gazetën tonë online, www.parrotlla.net me synimin tonë  për të sjellë para jush gazetari profesionale dhe jo dokrra. Gazeta online, www.parrotlla.net ka filluar punën nga 12 shtatori 2015, ndërsa emisioni televiziv "Pa Rrotlla" transmetohet në transmetuesin publik që nga viti 2009.


Gazeta jonë funksionon në bazë të këtyre parimeve:

·         Informimit të shpejtë dhe të saktë

·         paanshmërisë

·         transparencës

·         vërtetësisë

·         besueshmërisë

·         pluralizmit të qëndrimeve dhe baraspeshës politike.

 

Të gjitha mediet botërore online  janë të arritshme në cdo moment jo vetem nëpërmjet PC, por edhe nëpërmjet tabletit ose celuarit tuaj.

Gazeta online www.parrotlla.net është një medium i ofruar nga:

Qendra mediale "Mozaiku"

Rr.Pashko Vasa, Prishtinë, Kosovë

Tel. 00377 44 90 00 01