Shkruaji Kryeministrit!
Shkruaji Kryeministrit! Shkruan: Enton Abilekaj
Rreth kombit
Rreth kombit Shkruan: Vatan Hasi
Kush je ti Shefqet Krasniqi t’i ofendosh femrat? Shih punët tuaja
Kush je ti Shefqet Krasniqi t’i ofendosh femrat? Shih punët tuaja Hoxhë Shefqeti! A nuk ke punë më të mençura ti, hoxhë ziu, por të ofendosh femrat shqiptare?! Ku e merr atë guximi ti, more pak njeri, të fyesh dinjitetin tim, se edhe unë jam femër shqiptare, jam nënë shqiptare, të fyesh dinjitetin e nënave, të motrave dhe të vajzave shqiptare, apo të është mbushur mendja se këtu je në ndonjë fis arab, e harron se Kosova ka derdhur gjak për të qenë e lirë, ose duhet disi të ju kthesh borxhin atyre që ta mbushin gushën dhe xhyben tënde prej predikuesi të fesë.
Milaim Zeka: Cilat jane akuzat e reja te pales serbe, ndaj Ramush Haradinajt?
Milaim Zeka: Cilat jane akuzat e reja te pales serbe, ndaj Ramush Haradinajt? Gazetari Milaim Zeka nesër me informacione të reja për arrestimim e Ramush Haradinajt.