Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ lëshon kontratat e punës edhe për këta persona! (Listë)
Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ lëshon kontratat e punës edhe për këta persona! (Listë) Agjencioni për punësim nga Gjermania ‘’Ilir Krasniqi'' njofton se u janë lëshuar kontratat e punës edhe 133 personave, emrat e të cilëve janë në listën e mëposhtme.
Në pritje të lejeve të punës nga agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ janë edhe këta persona (Listë)
Në pritje të lejeve të punës nga agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ janë edhe këta persona (Listë) Agjencioni për punësim nga Gjermania ‘’Ilir Krasniqi'' njofton se gjatë ditëve në vijim do të lëshohen edhe 25 leje pune për personat të cilët kanë aplikuar.
Agjencioni ''Ilir Krasniqi'' njofton se u janë lëshuar lejet e punës këtyre personave! (FOTO)
Agjencioni ''Ilir Krasniqi'' njofton se u janë lëshuar lejet e punës këtyre personave! (FOTO) Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ që nga muaji qershor të vitit 2016 ka hapur mundësinë për të siguruar viza pune në shtetin gjerman, për aplikantët e interesuar që kanë ndonjë mjeshtri në profesione të caktuara.
Lista e re e personave që kanë përfituar kontrata pune nga Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ (Listë)
Lista e re e personave që kanë përfituar kontrata pune nga Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ (Listë) Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ që nga muaji qershor ka hapur mundësinë për të siguruar viza pune në shtetin gjerman, për aplikantët e interesuar që kanë ndonjë mjeshtri në profesione të caktuara.
Kjo është lista e personave që kanë përfituar kontrata pune më 5 dhjetor 2016 nga Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ (LISTË)
Kjo është lista e personave që kanë përfituar kontrata pune më 5 dhjetor 2016 nga Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ (LISTË) Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ që nga muaji qershor ka hapur mundësinë për të siguruar viza pune në shtetin gjerman, për aplikantët e interesuar që kanë ndonjë mjeshtri në profesione të caktuara.
Kjo është lista e peronave që kanë përfituar kontratë punë në Gjermani nga agjensioni "Ilir Krasniqi" (LISTË)
Kjo është lista e peronave që kanë përfituar kontratë punë në Gjermani nga agjensioni "Ilir Krasniqi" (LISTË) Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ që nga muaji qershor ka hapur mundësinë për të siguruar viza pune në shtetin gjerman, për aplikantët e interesuar që kanë ndonjë mjeshtri në profesione të caktuara.
Agjensioni "Ilir Krasniqi" lëshon 150 kontrata pune për aplikuesit (VIDEO)
Agjensioni "Ilir Krasniqi" lëshon 150 kontrata pune për aplikuesit (VIDEO) Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ që nga muaji qershor ka hapur mundësinë për të siguruar viza pune në shtetin gjerman, për aplikantët e interesuar që kanë ndonjë mjeshtri në profesione të caktuara.
Agjencioni i punësimit ‘’Ilir Krasniqi’’ do të pauzojë gjatë muajit dhjetor të vitit 2016
Agjencioni i punësimit ‘’Ilir Krasniqi’’ do të pauzojë gjatë muajit dhjetor të vitit 2016 Agjencioni i punësimt ‘’Ilir Krasniqi’’ njofton të gjithë aplikantët të cilët kanë aplikuar në këtë firmë, si dhe ata të cilët janë të interesuar për të aplikuar, se gjatë muajit dhjetor nuk do të shtypen aplikacionet për mundësi punësimi në Gjermani, për shkak të pushimeve dhe festave të fundvitit në këtë shtet.
Faqe e sponzorizuar
Faqe e sponzorizuar Reklamo edhe ti biznesin tënd!